Fans

VERTROUWEN IS DE BASIS VOOR EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING MET EEN MAKELAAR. DAAROM VINDT U HIER EEN AANTAL GETUIGENISSEN VAN KLANTEN.

 

"Eind vorig jaar overleed mijn vader en waren wij genoodzaakt ons appartement te Brasschaat te verkopen.
 
Eerst langs de notaris, een snelle schatting, plaatsing op immoweb en onmiddellijk gingen we aan de slag. Juistgeteld 4 reacties op vijf maanden tijd, ondanks de crisis moest er toch iets misgaan.
 
We besloten de e-mails van de vastgoedhandelaars eens te bekijken en te evalueren en Tom Geenen Vastgoed stak er met kop en schouders bovenuit.
 
Ik zal nooit mijn eerste ontmoeting met Tom vergeten, hard, direct maar vooral eerlijk! De volgende dag al besliste ik een nieuwe afspraak te maken.
 
Hij keek rond, hij onderhandelde en hij verkocht binnen de afgesproken termijn. En net daarom zal ik Tom nooit vergeten. Eén man, één woord.
 
Ook van de kopers kregen wij lovende woorden over u".
 
Tom oprecht bedankt, Ann en ikzelf wensen je nog veel succes in de toekomst en we dragen je een warm hart toe.
 
Groeten, Ann en Jan Claesen-Graré uit Kalmthout

_________________________________________________________________________________

"Eerst was ik van plan om mijn appartement te verkopen via een bekend antwerps immokantoor.
Ik had immers mijn vorige woning succesvol met hen weten te verkopen in amper 9 dagen tijd.
 
Alhoewel succesvol...op de bezoekdagen was het telkens weer een overrompeling: gemiddeld 10 tot 15 mensen per bezoek.
Met als gevolg dat ik bij wijze van spreken een massa volk moest toespreken...ik wist niet meer wie wie was...kandidaten, ouders, familie, nieuwsgierigen...?!
Best een vermoeiende heksenketel, nu ja...ik dacht dat dit bij een verkoop hoorde.
Maar dit was duidelijk mijn ding niet en ik keek zeker niet uit naar de verkoop van mijn huidige appartement, integendeel.
 
Tot ik, eerder toevalig, Tom Geenens "fonkelnieuwe" kantoor aan de Mortselsesteenweg passeerde.
Ik bekeek zijn etalage en aanvankelijk was ik van mening dat hij enkel grote en dure panden in zijn portefeuille had.
 
Na een verkennend gesprek en na enige bedenktijd heb ik hem gevraagd of hij het zag zitten om mijn bescheiden appartement te verkopen.
Ik heb hem wel gevraagd de rondleiding, eventuele besprekingen, kortom, alle rompslomp, op zich te nemen: dat leek mij veel comfortabeler.
 
Met veel enthousiasme en met een welluidende stem, gaf hij te kennen dat hij dit zeker wilde doen, voor mij.
 
Intussen, op nauwelijks een week tijd, was de verkoop en de bijhorende administratie afgerond: supervlot, supersnel en voor een correcte prijs.
 
Geen vraag of moeite is hem teveel, hij neemt alles op zijn (brede) schouders en dat is wat men van een immomakelaar verwachten mag / moet.
 
Een uitgebreide kennis ter zake en een ongelofelijke service : Tom Geenen is geen verkoper, neen, hij mag zich een echte Makelaar noemen".
 
Vanwege een dankbare klant,
Helmut Feyen

_________________________________________________________________________________

"Ik heb een appartement gekocht via Tom Geenen Vastgoed en was heel tevreden van de samenwerking en de vlotte afloop. Bedankt Tom.
 
Daarom heb ik besloten dat Tom ons huis mocht verkopen in Mortsel. Nog geen 2 weken en het was verkocht aan een mooie prijs. Iedereen heel tevreden.
 
Ik kan Tom zeker aanbevelen, mensen niet twijfelen je zal er geen spijt van krijgen".
 
Bedankt Tom
 
Serge Levert uit Mortsel
 
Maarten Levert zoon van Serge Levert
 
Beste Tom,
 
"Toen jij met mijn papa aan de tafel zat om alle documenten voor de aankoop van het appartement in orde te brengen, zat ik in de zetel en hoorde jij dat ik een Elvis Presley fan was.....
De volgende dag kwam jij langs en had jij iets bij voor mij....
Het was een uniek Elvis Presley boek met 4 cd

_____________________________________________________________

 

"Hallo Tom,Tussen de grote namen zoals "De Laet - Sinjoor -Century 21" en nog vele andere, wie zou aan Tom Geenen Vastgoed gedacht hebben? Wel uit goede info bron uit de bouwsector, wel éérst met wat onzekerheid toch met hen in zee gegaan voor de verkoop.Nooit gedacht - nooit verwacht - maar toch volbracht.In 14 dagen tijdens de verlof periode is het appartement verkocht voor een eerlijke prijs zoals Tom altijd zegt.Proficiat Tom, wie weet in de toekomst doen we terug beroep op jullie.Groetjes van een tevreden klant",

 

Diane en Rudy Nieuwdreef 119 Merksem

______________________________________________________________________________

"Hey Tom,

Lang hebben wij getwijfeld om ons huis te verkopen. Ik geef eerlijk toe dat de slechte reputatie rond het immo gebeuren er voor veel tussen zat. Met een klein hartje namen we contact op met u en bijna onmiddellijk hebben we onze mening

moeten herzien. Tijdens onze 1e ontmoeting maakte je ons, in duidelijke verstaanbare taal, wegwijs en we besloten met u in zee te gaan.

Drie dagen later kwam je, achteraf gezien, schitterende foto’s maken en met een leuke tekst stond ons huisje op het internet.

Groot was onze verbazing toen bleek dat er op vier dagen 24 afspraken werden gemaakt. Lang hebben we trouwens niet moeten wachten want precies 9 dagen na het 1e contact was de woning al verkocht voor de prijs die we voorop hadden gesteld.

Toen greep de paniek ons pas echt naar de keel “we zitten zonder woning!”. Ook toen heb je ons op dezelfde professionele manier geholpen en enkele dagen later tekenden we, via uw kantoor, de overeenkomst van onze nieuwe woning.

We willen zeker onderstrepen dat de manier waarop je potentiële kopers rondleidde in ons huis het vertrouwen in jou deed groeien.  Zowel de positieve maar ook de minder positieve kanten van onze woning werden besproken, cliënten wisten duidelijk wat ze mogelijk zouden kopen.

Zelfs tijdens de afhandeling ivm keuring van Vincotte, energieprestatiecertificaat en het verlijden van de akte was je steeds de helpende hand die wij nodig hadden.

Ik wens je oprecht te bedanken voor de schitterende samenwerking en je wens je alle succes toe.

Tom Geenen is en makelaar die haaks staat op het negatieve beeld dat wij hadden van “makelaars”.

Peter Janssens en Yvette Vermariën Schotensesteenweg 68 Deurne

0495/86.54.20